Maailman menoa periferiassa

Heikillä ei tilaa köyhissä talleissa

Vaikka kaksi kuljettajan pestiä on vielä käyttämättä ja Caterham'kin hylkäsi Heikin ei Mika Salon mukaan peli ole hänellä vielä F1'ssä menetetty.

Heikki on vaan liian kiltti ja tekee mitä käsketään vaikka oma etu muuta vaatisi. Heikki on erittäin kokenut ja ammattitaitoinen kuljetta ja on myös osannut hinnoitella itsensä oikein. Siinä hän on jämäköitynyt.

Mm. Lotus otti erittäin pitkän harkinnan jälkeen hirmuisen riskin, palkatessaan vuosi sitten valitsemansa Romain Grosjean'in taas uudelleen. Miehen, joka maksoi tallille sekä rahaa, pisteitä sekä mainetta. Tällaisia samanlaisia tapauksia saattaa tuleva kausi pitää sisällään kun 'köyhät' tallit ovat haalineet rahaa mukanaan kantavia kuskeja yhä kiihtyvällä vauhdilla kirstunsa pohjia peittämään.

Kun rytinä sitten alkaa ja kokemattomat kuskit osoittautuvat rahastaan huolimatta kalleiksi ja hyödyttömiksi, on Heikillä silloin iskun paikka.

Itselläni on kutina, että suomalaisia on tulevan kauden aikana kolmekin kannustettavanamme. Joista ainakin kaksi rynniin kärkipäässä, Kimi ja Valtteri.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän koskela kuva
Matti Hemmi

On toki myös mahdollista, että Heikki lyö pensselinsä niin syvälle santaan, kiitti mulle riitti. Alkaen tehdä lopullisesti jotain muuta, osaavaa kuskia hakevien epätoivoisten tallien aneluista huolimatta.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Maailman mukavimman formulakuljettajan, Heikin ura tuossa sarjassa on ohi.

Kiltteys ja raha noissa kuvioissa ei korreloi keskenään...

Grosjeanin kohdalla on myöskin urheilullinen peruste. Vain heikolla itsetunnolla varustettu talli jakelee potkuja epäonnistumisten perusteella, kun kysymyksessä on eräs joukon nopeimmista kuskeista.

Asiahan kiistämättä on niin, että Räikkönen oli tallissa luotettavampi, kun Grosjean oli nopeampi.
Niin pitikin, koska Räikkönen on kokeneempi, mutta nyt kaverikin on vuotta kokeneempi, ja vuosi ei tule olemaan helppo tallin välisessä kilpailussa Räikköselle.

Ps. En tule hankkimaan maksutelevisiosta katseluoikeutta, niin paljon asia ei enää kiinnosta.

Käyttäjän koskela kuva
Matti Hemmi

Kimin ei tarvitse aika-ajoissa, hullunkiilto silmissään näyttää mitään kenellekään. Sen verran parempi kilpa-autoilija hän on. Kaksi ensimmäistä lähtöriviä (1-4) riittäävät Kimille mainiosti itse kilpailun voittoon.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Heikille rattoisia aikoja rallin parissa...
Tai koppi-auto luokissa radalla...
Hyvälle kuskille löytyy aina käyttöä. Yksi ovi meni kiinni mutta pari varmaan aukesi.